Ny sele och nytt halsband

Klart lilla brun ska ha nya grejer...Jag har inte fått hem dem så jag kan testa på Pana men de kommer vara sååå snygga på henne, Jag kommer att lägga upp bilder när grejerna har kommit.

Det är Malin som har gjort dem. Gå in på hennes sida och kolla allt fint hon har. Klicka här..


Strängnäs cup

Här kommer ett sammandrag från Strängnäs cup, signerat Hanna..Vårt Strängnäs cup blev inte riktigt som jag tänkt mig. Eo vann för tre år sedan sedan dess har vi varit i final men inte i år.. Tanten behagade inte att ta slalom. Som om jag blev förvånad.. nej.. Hon har legat på soffan och ätit praliner de sista månaden och inte tränat något större. Det funkar inte på den lilla sheltien. Övrigt skötte hon sig kanon.

Pana var superladdad och har hon en förare som kan visa henne ordentligt så hade det blivit strålande. I hoppklassen fick jag blackout och går en banvandring som är helt fel för oss. Varför vet jag inte.. Vi håller på att träna på bakombyten och det är svårt. På hoppbanan kom jag ohjälplig efter hur jag än gjorde och var tvungen till några bakombyten som gick hyfsat bra men det var ett bakombyte som hon inte ens reagerade på och då är disken ett faktum varefter allt blev knas.. Agilityklassen var jag nöjd med. Lysande kontaktfält och ett klockrent slalom, dock två rivningar vilken jag kan ta på mig en då jag var tvungen att ropa på henne men den andra tycker jag nog att hon slarvade.

Just rivningar i hög fart är ett litet problem, vi har lite för bråttom både jag och Pana. Jag vill gärna sticka lite tidigt varav Pana blir stressad och drar på lite extra och rivningen kommer. Något vi verkligen måste ta tag i och träna på att fullfölja hindret. Pana behöver träna på att själv ta hindret oberoende var jag är, att bli lite mer självständig på hindret och ta lite mer ansvar.

Film finnes och jag hoppas vi hinner fixa till den och då kommer den självklart upp.


Sjukt mycket vilja

Det är så mycket jag vill göra men så lite tid. Jag vill väldigt gärna blogga till exempel men tiden räcker inte riktigt till. Framförallt inte nu när Vincent är så mobil. Han har inte börjat gå ännu men han kryper fortare än vinden och ställer sig upp mot allt han hittar, kryper över och kryper under. Ja, han tar sig fram vart som helst..

Jag håller även på att virka mormorsrutor till f-bannelse.. jag försöker att få klart Vincents filt någon gång. Den kommer att bli jättefin men just nu kräks jag bara över den. Samtidigt så knyter jag hundleksaker i fleece som ska säljas på Strängnäs cup imorgon. Jag har även fått en låda med halsband och koppel från Malin som jag ska sälja för henne. Ska bli superkul.. Jag har beställt en sele och ett halsband från Malin till Pana som är under tillverkning. Jag är sjukt nyfiken på hur det blir. Det skulle ta ungefär en vecka..


Gå in på Malins sida och kolla in de fina halsbanden... Här klickar ni...

Agilityn är såå kul just nu men frustrerande. Jag har verkligen världens bästa hund och då blir man så irriterad över att jag inte kan visa henne vägen ordentligt. Jag har torrhandlat på hinder här hemma på de svängar som jag har svårt för och som vi, eller rättare sagt jag, har missat på tävling. Jag vill verkligen göra bra ifrån mig imorgon för Panas skull.


Fyndat igen

Jag är så nöjd över mitt senaste fynd. En Polarn och Pyret skaljacka för endast 200 kr. Den var så gott som ny. Nypriset för en sådan jacka är 800 kr. Att sedan Vincent passade så bra i den färgen gör inte saken sämre. Det var precis den orangea färgen jag ville ha. Färgen på bilden är lite missvisande den är mörkare. 

Fyndet innan var en svart fleecejacka, också Polarn och Pyret för enbart 51 kr på tradera. Den kostar 499 nypris. Jag har även fyndat en helt ny fleecejacka (lurvfleece) från Didrikssons på Tradera för 80 kr. Den kostar väl 300 ny. Jag älskar att hitta sådana här guldkorn..

Nedan har han den svarta fleecejackan från PoP och fleecejackan från Didrikssons
 


Födelsedag

Som vanligt är det fullt upp. Det har varit underbart besök av Isak, födelsedag för Vincent och tävlingar med Pana. Det är väl mest tävlingarna med Pana som ger mig mest huvudbry.. Detta ska jag försöka att formulera bättre i ett annat inlägg.

Vincents födelsedagstårta


Detta inlägget ska hedra min lilla älskling Vincent som fyllde 1 år förra veckan. Den 2 maj var det 1 år sedan den lilla underbara ungen kom ut med buller och bång. Han har verkligen vänt mitt liv upp och ner och förändrat det på ett sätt jag aldrig kunde ana. Bara till det positiva. Jag har ändrat mig väldigt mycket, tycker jag själv i alla fall. Jag har blivit mycket lugnare, hetsar inte upp mig för småsaker, mer tålamod och jag njuter mer nu än vad jag gjorde innan Vincent kom. Jag hoppas att denna förändring håller i sig.

Vincent är en sådan solstråle och verkar trivas ypperligt med livet. Han älskar att vara ute och det bästa är när brorsan och hundarna är med. Han kan sitta i sin vagn i timmar och kolla på allt som rör sig. Allt från agilityträning/tävling till bilarna som kör på gatan. Han brukar följa med mig och träna agility och sitter då och applåderar efter avslutad kombination. Han är så underbar min lilla.

Under valborgsmässohelgen kom mormor och Isak upp för att tillbringa några dagar med oss och fixa med Vincents kalas som gick av stapeln på lördagen. Vincent fick mycket fina presenter som han var väldigt nöjd med.

Isak stannade till tisdagen då han tog tåget till Bohuslän igen. Tungt som vanligt.. På onsdagen då det var Vincents riktiga 1 årsdag var mammorna med barn från mammagruppen inbjudna. Vi hade kanonväder så vi passade på att vara ute då alla barnen numera är mobila och vill vara överallt hela tiden.Lite fika. Vuxna fick kakor och barnen ett eget fruktfat.


Joni.. En av polarna


RSS 2.0