KnivstaI helgen var det alltså tävlingar i Knivsta. Individuellt och lag på lördagen och enbart individuellt på söndagen. Tommy körde både Peg och Eo och vi startade för första gången med vårt lag, Tribond, i år. Måste säga att överlag i helgen är jag grymt nöjd och stolt över Eo och Tommy. De har gjort en superbra helg och det var dessutom första tävlingen för i år.

I hoppklassen så rev Eo första hindret, det såg ut som hon hoppade direkt på bommen av någon anledning, sedan sprang hon på riktigt bra. Dock en disk när hon sprang i i en tunnel och vände men ett bra lopp. Bägge lagloppen nollade Tommy och Eo och alla klasser idag var felfria slalomar. Det kändes skönt. Laget gjorde en kanoninsats, dock lite otur men finfina tider hade allihop. I hoppklassen så nollade Tommy och Mikaela, Malin disk och Dionne en snörplig femma och på det slutade vi sexa men näst bästa tiden! I agklassen så nollade Tommy och Malin. Mikaela och Dionne fick tio fel vardera och laget slutade på tio fel men även här näst bästa tiden av 16 lag!! Det är superkul att kunna vara med och konkurera såpass bra tidsmässigt. Tribond har framtiden för sig :)

På söndagen var det individuella klasser och den f-bannade ag 2 som vi aldrig kommer ur. Det var alltså en klass som gällde mer än andra och givetvis så kommer det enda slalomfelet på hela helgen i den klassen. Så frustrerande.. Alltid är det något  i den klassen, väldigt sällan är det kontaktfel utan det är alltid något konstigt som händer, men skam den som ger sig.. Hoppklass 3 gick superbra, ett litet missförstånd och en sketen vägran men Eo sprang på riktigt bra. Peg var lite varierande, några lopp var kanon och några var katastrof. Tommy ska iväg nästa vecka till Annica Aller igen och får slipa mer på tajmingen.

Idag blir det agilitydebut för Pana. Inofficiellt blir det, hon är inte riktigt färdig men hon ska få träna lite på tävling idag och vi sk akolla av vad hon fixar och vad vi ska träna vidare på. Spännande.


Kommentarer
Postat av: Fanny&Rim

Vad kul med debut trots att det bara var inofficiellt..hur gick det förresten?:) Jag har satt upp ett mål för 2011 att starta rim minst en gång inofficiellt, men jag börjar tivla på att vi kommer nå dit haha :)

2011-05-27 @ 21:26:38
URL: http://rimtim.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0