Stjärnfilt

Nu är projekt stjärnfilt till Vincent färdig.Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med färger och storlek men är ganska nöjd ändå. Till nästa filt kommer jag att använda ett annat och större garn så filten blir lite större men denna passar perfekt till Vincent.

Jag har använt Svarta fårets Freja (garn) och virknål 4. Stjärnan är 43 cm från mitten till toppen av en "stjärnarm".

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej

Nog har jag funderat på virkning och stickning. Har även provat på det och jag har det inte i mig. Höll på att sluta med dråp på både mig själv och andra i min närhet.>D

I generationer har kvinnorna på min mammas sida stickat, virkat och sytt på beställning åt folk. Den genen hoppade över mig. Kan hantera hammare och spik men virknål och stickor är potentiella vapen i mina händer.:XTänkte att jag ska kunna hantera kardor och spinnrock istället. Jag gör garn av fårens ull så kan mams sticka diverse av den.;)

När orken gör sig påmind har jag tänkt lära mig att tova också.

Ska faktiskt prova på sån där stickring som de har på Panduro. Det vore väl sjutton om jag skulle misslyckas med den.Stjärnfilten blev jättefin!:) Önskar jag kunde göra sånt.Massa kramar.

2011-10-24 @ 22:05:54
URL: http://borderlites.blogspot.com
Postat av: sara

så himla fin filt, har du använt dig av mönstret på youtube? du råkar inte ha det "nerklottrat" och vill dela med dig? :)

2011-11-02 @ 19:44:55
Postat av: Michaela

Ja, jag använde mönstret som finns på youtube :) Jag har alltså inte skrivit ner det utan det var lättare att kolla på videon, pausa, spela framåt och bakåt när man behövde det. Det var lite trixigt i början men sedan gick det av bara farten. Filten var riktigt rolig att göra. Lycka till :D

Här är länken

http://www.youtube.com/watch?v=x_vMJWWgyJo

2011-11-03 @ 08:39:56
URL: http://hundrelaterat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0