Semesternöje

Imorgon bär det av till Gotland för semester och agilitytävling. Vi kommer att semestra fram till fredag då agilitytävlingarna på Visby brukshundsklubb startar. Vi kommer att debutera med Pana officiellt, det ska bli spännande. Både jag och Tommy kommer att köra henne då Tommy dömer lördag och Söndag så vi får se hur det går. Hon är otroligt fräck att köra i alla fall.

Det är nu tredje gången vi är på Gotland och vi har turistat en del under de gånger vi har varit där och så kommer det också att bli denna gång. Det som blir skillnad denna semester är att vi kommer att inrikta oss på geocachingen under semestern. Hela Gotland kryllar av cacher och vi kommer att försöka hitta några cacher varje dag i början av veckan. På torsdagen ska vi till Kneippbyn och vattenlandet.

Alla cacher på Gotland


Det som är extra roligt med geocaching är att man oftast hamnar på ställen som man aldrig annars skulle ha besökt samtidigt som det är en skattjakt. Ibland måste man även lösa några gåtor för att lista ut var cachen kan vara.


Kommentarer
Postat av: Malin

Det var inte lite "skatter" det fanns där! Lycka till i letandet :) vi ses på Gotland!

2011-06-25 @ 16:39:18
URL: http://Minhund.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0