Gotland dag 2 & 3

Vi mötte upp Malin och Niklas på KlinteortenHU där de hade en träningstävling. Tanken var att vi skulle köra igenom alla hundarna inför tävlingarna som skulle börja på den annalkande helgen. Det var också ett test för Pana hur hon skulle reagera efter en sådan lång resa med husbilen och sedan köra en hel bana. Ja, vad säger man. Genrepet gick fullständigt åt fanders. Hon var helt galen och hon vägrade att svänga med mig. Eo gick som en klocka för att vid andra loppet dö fullständigt. Hon bara slutade springa. Pana däremot fortsatte sin galna färd med mig men skötte sig relativt bra med Tommy.

Vi stannade på klubben och sov där. Malin och Niklas stannade också och vi hade en supertrevlig men kall kväll. Det var minsann sommar så vi satt ute med filtar och frös men ute skulle vi sitta för det är minsann sommar nu.. Vi sov ut ordentligt och tog oss ett träningspass med agility innan vi drog vidare. Vi mötte upp Malin och Niklas (som hade åkt lite tidigare) vid Gammelgarns kyrka för att turista lite och ta en cach som fanns där. Malin och Niklas är ju också cachare :)





Efter lite cachande åkte vi till Katthammarsvik för lunch. Innan vi åkte vidare tog vi en kaffe vid husbilen och vilade lite på maten.



Nästa anhalt blev ett av vårat favoritställe, Sysne, för att köpa rökt fisk och ta ännu en cach innan vi drog vidare upp till Smöjen där vår sovplats för natten skulle bli.





Fina fisken heter denna cach :)


På väg upp till Smöjen stannade vi till på Naturreservatet Klinteklinten och tog den sista cachen för dagen.



Det var en fin utsikt över Slite


Väl framme på Smöjen och vi hade parkerat så var det fiskedags. Det blev ingen fisk denna kväll men väl dagen efter då Isak och Tommy satte klockan på halv sex och gick ut och fiskade. 2 st fina fiskar fick de, men de fick leva vidare..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0