Vårfint

Måste erkänna att det inte är vidare mycket "hundrelaterat" i bloggen för tillfället. Detta för att det går segt med tränandet. Den träning som göres här hemma står Tommy för. Projekten för tillfället är slalomen i första hand och sedan gå vidare med kontaktfälten som vi inte har börjat något större med. Får se hur det utvecklar sig och hoppas på lite mer kontinuerlig träning nu när det börjar torka upp.

I helgen har det varit en stor rensardag. Jag har klippt ner vår fula häck som är en ölandstok och har inte gjorts någonting åt på 20 år. Det var ett gammalt par som bodde innan oss och de har inte gjort något i trädgården förutom det lilla deras son har försökt hålla efter för att trädgården inte ska växa igen helt. Vi får se om den överlever.

Tommy och hans mamma var hur duktiga som helst igår då de åkte till tippen och vi blev av med den gamla frysen och kylen som gick sönder strax innan jul. Det var lite annat smått och gott vi hade samlat på oss också under vintern som åkte med till tippen, som våran gamla sänggavel. Nu är det så rent och fint utanför vår dörr och vi slipper skämmas när det går folk förbi eller om vi får besök. Tommy hade gjort en provisorisk bänk utanför vår dörr där vi har en ljuslykta och en gammal blomma som vi ny bytte ut mot en riktig träbänk och en liten bänk som vi kan använda till att ha lyktan på. Till helgen är det tänkt att jag ska införskaffa lite penseér och påskliljor och piffa upp lite på framsidan.

Hittade en liten ensam stackare i rabatten. Hoppas det kommer fler...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0