Familjenöje

I helgen när det var så fint väder passade vi på att ta en tur ut i Åkers Bergslag. Det fanns två cacher i närheten som vi inte hade tagit och nu var det dags.



Den första cachen var en multicach och skulle finnas i närheten av utsiktstornet på marviksleden. Isak och hundarna börjar klättringen uppåt.




Väl framme vid tornet var det bara att klättra upp då en del av cachen var att räkna trappstegen för att få fram nya koordinater för att sedan hitta själva cachen.


Vi hittade cachen :)


Det var en underbar tur och hundarna hade det superskönt och sprang omkring helt obehindrat. Det är vacker natur på leden och lätt att ta sig fram. Vi pausade lite innan vi fortsatte mot nästa cach och hundarna roade sig på egen hand.


Solen gick tråkigt nog i moln och det blev lite kyligare innan vi åkte vidare till nästa cach som fanns vid vattenhjulet en liten bit i skogen. Det är en av våra favoritplatser på sommaren och vi hade ingen aning om att det låg en cach så nära när vi har varit där och badat förrut. Men nu när vi har börjat med geocachingen vet vi. Detta var en liten luring då mottagningen mer eller mindre var obefintlig men vi gjorde en liten chansning på ungefär var cachen kunde ligga och världens bästa Isak gick rak på den :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0