Handboll

Hela helgen blir det bara handboll, handboll, handboll. Vi får hoppas att vi hinner med något annat än att hänga på handbollsplanen. Imorgon bitti blir det tidig morgon för att åka ända till Sala för att spela match och när vi ändå är där så tar vi en sväng förbi Västerås på hemvägen för att kolla på en ny Tv. Det är behövligt...

På söndag är det handbollsmatch i Eskilstuna. Inte riktigt lika långt så då hoppas vi att vi hinner med något nyttigt hemma på eftermiddagen.

Hundarna får promenader efter väder just nu. Igår hade vi underbart mysigt snöigt väder och vi gick elljusspåret och de fick raca lite i backen. Vi sätter dem på startlinjen och Tommy sticker upp för backen och sedan är det full fart. Pana är grymt snabb.... Hon är som en liten vessla. Peg tar henne på lite längre sträckor men Pana är grymt startsnabb. Bådar gott inför agilityn. Eo hänger med rikitgt bra i början men sedan försvinner de två stora hundarna men hon är enveten den lilla. Det märks att Peg har varit dålig och vilat under Erlichiasen för kondisen är inte direkt på topp men nu ska det bli ändring på det i vinter. Det var tungt för dem att springa igår med snön som ligger men ack så nyttigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0