Gotland


Vi bor på en camping vid Sandviken, Östergarn. En underbar sandstrand precis nedanför campingen som vi tyvärr inte har nyttjat mer än att låta hundarna springa där. Vädret är sådär, helt lagom varmt men solen har tyvärr inte titta fram värst mycket. Men vad gör det när Gotland ändå är så vackert och fridfullt.

Vi har turistat runt lite och har varit nere vid den kända rauken Hoburgen i Söder och avnjutit en helt fantastiskt god varmrökt lax med färskpotatis och husets remouladsås. På vägen hem tog vi en sväng förbi en av Gotlands finaste raukområden i Holmhällar. Men både jag och Tommy tyckte allt att Langhammar, som vi var vid förra året, var häftigare.

Kvällen spenderades med Malin och Niklas och alla hundar på Sysneudd. Vi placerade oss vid havskanten och åt nyrökt butta, rökta räkor och drack vitt vin till. Hundarna sprang omkring och hade det lika ljuvligt som vi. När solen hade börjat gå ner gick vi runt udden och det var en härlig ljum sommarkväll. Sådana kvällar är som balsam för själen.


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Vilken underbar bild!!

2010-07-29 @ 00:35:53
URL: http://www.marjoram.se
Postat av: Malin

Åh vilken underbar bild!

Rökt vadå... Butta? Vad är det?

2010-08-04 @ 18:00:12
URL: http://svartafaran.wordpress.com
Postat av: Alex o hundar!

Synd att du inte kommer o kikar på tävlingarna, pappa Oz kommer jue o han är så härlig att se på! Men ta hand om T du så får vi kanske ses en annan gång :D!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0