Bästa Vittra

Bästa Vittra i världen är borta. Hon har nu varit borta sedan i Torsdags. Jag är så orolig att det har hänt henne något. Att hon är instängd någonstans och inte kan komma ut eller sitter fast i ett staket, vad som helst.

Vittra är en otroligt social katt så det kan mycket väl vara så att hon har hittat en skön fåtölj hemma hos någon som inte har märkt henne och kanske åkt på semester. Vittra har aldrig varit borta längre än över natten och vi har haft med henne i husvagnen och där sprang hon vind för våg och gick aldrig iväg utan höll sig i faggorna hela tiden.

Vi har varit en sväng uppe vid det gamla huset och kollat men ingen Vittra. Jag har svårt att tro att hon bara går sin väg sådär men man kan väl kanske aldrig vara säker på katter.

Vi saknar henne något oerhört. Visst var vi på väg att hitta ett nytt hem till henne längre fram på grund av Isaks allergi men det här var inte meningen.

Hoppas vi hittar henne snart. Vi har gjort lappar som ska sättas upp överallt i vår by.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Oj, vad tråkigt. Hoppas katten kommer till rätta igen.

2010-06-28 @ 22:48:40
URL: http://www.villemo.se
Postat av: Kerstin

Jag kan egentligen noll om katter, men finns det många andra katter i närheten där ni bor? Hörde någon gång att det inte är ovanligt att katter är måna om sina revir inte gärna släpper in nya inom sina revir och då kan den nya katten bli "iväg jagad". Vittra är väl rätt ny där tänkte jag. Vet inte om detta stämmer alls, och säger inte mycket om vart hon tagit vägen heller... Hoppas hon återfinns, inte roligt att inget veta vad som hänt.

2010-06-28 @ 23:33:02
URL: http://www.marjoram.se
Postat av: Michaela

Himla tråkigt att hon försvunnit! Men hon kanske är ute på jakt efter en snygg kille, när hon väl är tillbaka kanske hon har 4-5 st till med sig ;)

2010-06-29 @ 15:10:44
URL: http://aglas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0