AgilitySMSitter nu i husvagnen efter första dagen på SM. Det är ett lite annorlunda upplägg i år med enbart ett lopp individuellt idag och sedan är det omvänd startordning i morgon. Förr om åren har de varit kval på lördagen och final på söndagen. Det är riktiga ormbon uppe i toppen och väldigt mycket nollor i alla klasser. Det kommer bli en kanonspännande dag imorgon.

Tommy och Peg gjorde ett bra lopp i agilitylagklassen men drog tyvärr på sig 15 fel, en vägran och två rivningar, men trots allt ett bra lopp med säkra kontaktfält. Laget tillsammans drog på sig 20 fel. Alla i laget gjorde bra insatser men det räcker inte till för imorgon.

Pana tar hela SM med ro och är nere och socialiserar vid lydnad och agilitybanorna. Hon är kanon, lugn och sansad och reagerar inte på högtalare och dylikt. Imorgon blir det till att shoppa ett nytt täcke till tjejen och en ny sele. Eo ligger i husvagnen och sover och är supernöjd med det.

Jag håller även på att försöka fixa med film från sista dagen från vallkursen där den lilla bruna gjorde ett kanonavslut trots sin ringa ålder. En och en annan femöring trillade ner sista dagen. Nu är det vila i någon/några månader och sedan in i fårhagen igen.


Kommentarer
Postat av: Jenny

HejVad roligt att det gått bra och att ni är nöjda.:-)

Vart är Agility SM nånstans?Köpte ett nytt täcke till Kate för några veckor sen. Vet inte vad jag tänkte på när det beställdes. Var nog mer snurrig än normalt. ;-)

Varje gång jag skulle mäta damen så satte hon sig eller gjorde nåt annat som blev besvärligt.

Tänkte att, äh, brukar aldrig slå fel på mitt ögonmått.Beställde ett täcke. Stl. 70cm.Jag ska nog inte lita på mitt ögonmått nån mer gång. Hon kunde ha täcket som ett tält. Hundstackarn såg alldeles förtvivlad ut när hon fick täcket på sig. hahahaMamma fick täcket till sin monsterstora hund och jag beställde ett nytt i stl. 50cm. Det sitter perfekt.:-)Kramkram

2010-06-20 @ 12:11:10
URL: http://borderlites.blogspot.com
Postat av: Ämelie

Det var jätteroligt på SM :D Roligt att träffa er också !

2010-06-21 @ 21:57:36
URL: http://eggucci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0