Vår första cach

Idag blev det dags att testa att geocacha. Vi började på hemmaplan och har sökt efter två cacher idag. En i Engelska parken, där känner vi till området väldigt väl och vi hittade vår allra första cach relativt lätt :)


Det är ju inga skatter i den bemärkelser i cachen men det är själva sökandet som är kul. När man har hittat en cach så loggar man den och andra kan se att man har hittat en cach och man skriver även ett litet tack när man har hitta en cach. Eller så så kan man skriva någon annan kommentar som till exempel om man inte har hittat den.



Det första vi hittade var den en limspruta haha, men insåg att det var nog inte rätt så det var till att leta vidare. Det var Tommy som hittade den riktiga cachen :)



Vår andra cach som vi sökte efter hittade vi inte. Det kan vara så att den har försvunnit under vintern. Den senaste gången någon hade loggat den var i November. Vi är relativt säkra på att vi var vid rätt plats men hittade den ändå inte. Vi får göra ett nytt försök snart igen. Vi har även kollat ut några till i närheten som vi ska försöka hitta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0