Fotbollsgolf

Idag har det varit avslutning för Isak i Engelska parken. Ett toppenväder och lyckliga barn som började sitt sommarlov idag. Efter avslutningen tog vi en sväng till vårt lokala café och inhandlade avslutningsfika. Har tyvärr inte hunnit baka. Skulle helst vilja ha en hembakad jordgubbstårta, kan det bli mer somrigt.

På eftermiddagen var det dags för Isaks kalas. I år så hölls kalaset på Morrarö fotbollsgolfbana. Hur kul som helst. Fotbollsgolf är precis som minigolf (bangolf) fast med fotboll. Det var 4 tappra spelare (tyvärr lite avhopp i sista minuten) och en domare/poängräknare. Jag och Vincent var åskådare och hejarklack.

Banan bestog av 18 olika hål med olika hinder att ta sig över, under eller mellan. Hålen var även olika långa. Det var riktigt roligt och vi kommer att komma tillbaks. Det var pay and play så det är bara att åka dit. Kalaset som vi beställde för killarna ingick det spel på banan sedan serverades det hamburgare och glass. Helt perfekt att ha kalas på det sättet. Jag behövde inte göra någonting och inte var det så dyrt heller.

Koncentration på greenen


Halvtidsresultat


Information vid varje hål


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0