Förena nytta med nöje

Denna vecka är vi hemma för att förbereda för nästa semestertripp som börjar nästa vecka. Då åker vi ner till mitt älskade bohuslän.

Idag hade Vincent tid till BVC i Mariefred för att vägas och mätas. Han börjar bli en stor kille nu den lilla prinsen. Han är nu 2 månader och 12 dagar är 60 cm lång och väger 5440g :love: Tommy har nu semester och han följde givetvis med mig och Vincent och vi passade då på att geocacha lite och ta en god fika hos Anna på torget.

Vi började med en kyrkoruin som vi aldrig varit på i Mariefred.




Vi fortsatte sedan till hamnen med en sväng förbi den gamla jernvägsstationen (ja, det stavas så :P). Cachen på stationen fick vi inte denna gång men vi kommer tillbaks någon annan dag för att hämta den. Vi avslutade med en multicach på slottet innan vi åkte hemåt. Vi passade på att ta en cach till på vägen hem och väl hemma tog vi en långpromenad med hundarna och hämtade dagens sista cach hemma i Åker. Vi fick ihop hela 5 st cacher idag. Vi är verkligen inne i ett stim nu. Det är så kul och man kommer alltid till olika spännande platser. Dessutom har jag gått ner hela 2 kg under semestern för att vi har varit ute och geocachat :)

Mariefred är en väldigt hundvänlig liten stad. Så här ser det till exempel ut nere vid Majabryggan, där vi tog en cach..  Hos Anna på hörnet har hundarna ett eget handfat med skålar som man kan fylla på vatten och ge till hundarna. Sådant gillas....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0